Søger du nye tandlæger i København?

Søger man en central tandlæge i København, ligger der en hyggelig klinik kun få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård på Vesterbrogade. Her på Tandklinikken i København møder du seks tandlæger, der alle brænder for deres fag.

Tandklikken ved Torben Jørgensen har prøvet at skabe nogle trygge og hyggelige rammer, og dette går da også meget godt i spænd med visionen om at skabe den bedste oplevelse for patienterne.

Disse tandlæger i København har bl.a. lang erfaring med tandimplantater, og der udføres også behandlinger af pardentose, arbejde med kroner og tandmangel mm. På Tandklinikkens hjemmeside kan man se mere om alle de forskellige former for behandling, som en tandlæge kan hjælpe dig med i København.

Det anbefales at komme til rutinemæssig undersøgelse hos sin tandlæge

Hos Tandklinikken ved Torben Jørgensen anbefales det, at patienterne kommer til undersøgelse mindst en gang om året. Den rutinemæssige undersøgelse ved en tandlæge i København hjælper til at forebygge mulige komplikationer med dit tandsæt problemer, inden de eventuelt kunne opstå.

Søger du tandlæger i København kan du også få hjælp til at få fjernet plaque og hermed forebygge tandkødsbetændelse.

Afhængigt af hvilke behov man har, vil de fleste patienter aflægge tandlægen et besøg 1-4 gange årligt, men dette varierer betydeligt.

Man er altid velkommen til at kontakte Tandklinikken, hvis man søger tandlæge i København, eller har nogle spørgsmål til forskellige bahandlingsformer.

Skriv et svar