Skån miljøet og fyr med træpiller eller træbriketter

Har du brændeovn eller stokerfyr? Går du inde for et sundere miljø uden forurening? Så er træpiller eller træbriketter den rette brændsel for dig.

Siden 2005 har Absolut Træpiller leveret miljøvenlig brændsel fra Tyskland til hele Danmark, så du aldrig skal gå ned på kvalitet. For at sikre dig den bedste kvalitet bliver alle træpiller og træbriketter altid kontrolleret fra start til slut af produktionen. Med den lave askeudvikling er asketømning og rensning af fyret reduceret til et minimum, så du oplever den bedste fyringskomfort.

Bidrag til miljøet med træpiller

Sammenlignet med fossilt brændstof, så er træpiller CO2-neutralt og en lang billigere løsning end fossilt brændstof, som bl.a. kul, naturgas eller olie.

Træpiller har aldrig været en billige og mere økonomisk fordelagtig løsning, uden at skulle gå ned på kvalitet. Det rene træ bidrager til en høj brændværdi og lav askeudvikling, så din pengepung bliver sparet

Træbriketter kommer både dig og miljøet til gode

Udover træpiller, så er træbriketter danskernes foretrukne valg, når det kommer til brændsel. Som forbruger opnår man mange fordele ved at fyre med træbriketter – de er lette at håndtere og en stabil varmekilde. Dog skaber træbriketter også andre fordele, som går uden for hjemmet – nemlig et sundere miljø.

Med en kombination af findelt savsmuld og kontrolleret produktion får du et produkt, som er helt rent uden giftige eller tilsatte stoffer. Samtidig bidrager manglen af fugt, bark, harpiks og knaster til en jævn og kontrolleret forbrænding.

Dette CO2-neutrale produkt er det rette valg til ham eller hende, som går op i et sundt miljø.

Skriv et svar