Sexlegetøj kan faktisk afhjælpe problemer med nedtrykthed

Sexlegetøj, alle har en mening om sexlegetøj og det er et faktum at flere og flere danskere vælger at investere i sexlegetøj. Mange gør det selvfølgelig for at pifte erotikken op i soveværelset og så fordi det kan være med til at kickstarte et sovende parforhold. Men vidste du, at anvendelsen af sexlegetøj rent faktisk kan minimere problemer med nedtrykthed? Det er nemlig sådan, at når du anvender sexlegetøj så sker der en række biokemiske processor i hjernen; din hjerne udskiller krammehormonet oxytocin som får dig til at føle dig godt tilpas. Din hjerne udskiller ligeledes mere serotonin som menes at spille en væsentlig rolle i udviklingen af depression. Altså, manglen på serotonin menes at være en væsentlig faktor. Derudover udskiller din hjerne ligeledes dopamin som er kroppen eget morfinlignende stof. Alle stofferne tilsammen gør, at anvendelsen af sexlegetøj mindsker tilbøjeligheden til at føle sig nedtrykt. Det er faktisk de færreste danskere, der er klar over dette.

Er noget sexlegetøj mere effektivt end andet imod depression?

Man kan ikke sige, at en dildo er mere effektiv til at få hjernen til at udskille mere af de her glædesstoffer end fx en rabbit vibrator. Det, som det handler om, er, at så længe et givent stykke sexlegetøj giver dig tilfredsstillelse, er det af ingen betydning, hvilken type af sexlegetøj som du anvender. Så man kan ikke konkludere, at det ene sexlegetøj er bedre eller dårligere end noget andet. Det, der her betydning for stoffernes udskillelse, er den fornøjelse og tilfredsstillelse som du føler og får, når du anvender sexlegetøjet. Der er faktisk mennesker som får sexlegetøj udskrevet på recept, og det er ikke uden grund at det forholder sig sådan. Sexlegetøj afhjælper virkelig symptomer på depression. Det er dog vigtigt, at du holder dig for øje, at sexlegetøj IKKE kan erstatte lægeordineret antidepressivt medicin. Så det betyder, at du ikke må stoppe med medicin og lade sexlegetøj erstatte din medicinering. Det er såmænd bare en konstatering af, at sexlegetøj har en hel række positive effekter, udover de mest indlysende naturligvis.

Er det forskel på billigt sexlegetøj og så dyrt sexlegetøj?

Ja, der er forskel på billigt sexlegetøj og så dyrt sexlegetøj? Ja, og det evidente svar på dette spørgsmål, er, at det først og fremmest er prisen, der er forskellen. Dyrt sexlegetøj er fremstillet samme sted som dyrt sexlegetøj er det; nemlig i Fjernøsten. Man skal huske på, at dyrt sexlegetøj kommer fra samme producenter, som oftest produceret på licens. Og så er det med sexlegetøj ligesom med reservedele til biler; når producenten har produceret mærkevarerne, producerer han eller hun en batch direkte derefter uden mærkevarenavnet på pakken. Indholdet er helt det samme. Nu er det bare igen prisen, der er anderledes, og det er i den positive retning for os som forbrugere. For billigt sexlegetøj online hos sexshoppen makelove.dk, er nemlig oftest en tredjedel af prisen som du finder hos andre og etablerede webshops. Faktisk kan du i mange tilfælde spare helt op til 50% af prisen og det er selvom der er tale om de relativt dyre mærkevarer som FLESHLIGHT. Du finder nemlig en FLESHLIGHT hos MakeLove helt ned til kr. 279,00, hvor andre webshops tager helt op i mod kr. 500,00. Procentuelt giver det dig en øjeblikkelig besparelse på hele 44 procent, når du handler din FLESHLIGHT online hos sexshoppen makelove.dk. Årsagen til at priserne er så lave skal findes i parallelimport fra Fjernøsten, og det kommer virkelig os til gode som forbrugere. Der er simpelthen ingen grund til ikke at foretage dine indkøb af sexlegetøj af steder end Nordens billigste sexshop som jo er makelove.dk.

Hvad er godt sexlegetøj egentlig?

Godt spørgsmål og et af svarene er, at et stykke godt sexlegetøj ikke er baseret på om, hvorvidt der er tale om mærkevarer. Det som du skal bedømme et stykke sexlegetøj på, er sexlegetøjets funktion og virkemåde. Du skal kort sagt bedømme dit sexlegetøj ud fra, hvordan det stimulerer dig. Giver det dig en himmelsk og pirrende fornemmelse? Så er det ret sikkert at du fundet det sexlegetøj, der passer rigtig godt til dig. Husk på, at det ikke er vigtigt om det er en anal plug til mænd (nogle mænd synes det er bøsset), om anal pluggen kan vibrere eller ej. Hvis det er himmelsk og stimulerende – uanset hvilket slags sexlegetøj -, så er det det rigtige for dig.

Nogle kan lide den direkte og lidt hårde stimulering af fx klitoris. Andre kan lide det ved siden af eller tæt ved. Der er ikke noget entydigt svar på, hvad der er et godt stykke sexlegetøj, eller om noget er bedre end noget andet. Det eneste, der virkelig tæller, er den effekt det giver dig. Så kan fordomme være fordomme. Det er det du elsker, der virkelig betyder noget.

Bliv inspireret til nyt sexlegetøj

Nu er det ret svært at vælge sexlegetøj, hvis ikke man er en erfaren bruger heraf. Og hvis man ikke har kendskab til sexlegetøj i al almindelighed, kan det være svært at læne sig tilbage og tænke sig frem til det sexlegetøj som tilfredsstiller en bedst. Det er der heldigvis råd for, for hos online sexshoppen makelove.dk, er alle produktbeskrivelser så udførlige skrevet, at man kan læse sig frem til, hvad der fungerer bedst for en. Og ovenikøbet er produktbeskrivelser krydret med ret mange billeder af det forskellige sexlegetøj sådan, at man har det bedst mulige fundament for at vælge rigtig første gang. Faktisk er der rigtig mange som bliver inspireret til at købe og prøve nyt sexlegetøj af, bare ved at læse produktbeskrivelserne samt kigge på de flotte billeder der derinde på sexshoppen.

Så selvom du ikke ved, hvad du helt har lyst til, men nysgerrigheden er der, så kan du med fordel besøge shoppen og lade dig inspirere af de mange frække produkter som MakeLove tilbyder sine kunder. Og så gør det jo heller ikke noget, at sexlegetøjet online er Nordens billigste. Og det er virkeligt Nordens billigste.

Skriv et svar