Plastikkirurgi er ikke længere et tabu – tværtimod!

Plastikkirurgi har i en lang årrække været et tabubelagt område, som mange har taget afstand fra – i hvert fald på overfladen, for sandheden er, at der er rigtig mange både kvinder og mænd, der overvejer at benytte sig af plastikkirurgien.

I 2012 lavede Gallup en undersøgelse for Berlingske, som viser, at hver sjette dansker faktisk har overvejet at benytte sig af plastikkirurgi, og det er faktisk hver fjerde kvinde, der har overvejet at lægge sig under kniven for skønhedens skyld. At det især er kvinderne, der overvejer plastikkirurgi kommer nok ikke som en overraskelse for mange, men hver fjerde danske kvinde, det er faktisk rigtig mange!

Noget tyder altså på, at plastikkirurgi ikke længere er så stort et tabu, som det tidligere har været, og hvordan kan det så være? Det ser vi nærmere på i denne artikel, så læs endelig med hvis du ønsker at blive klogere på plastikkirurgiens størrelse.

Hvorfor er plastikkirurgiens popularitet steget så meget?

I takt med at plastikoperationer er blevet mere og mere almindelige, og vi har vænnet os til, at de faktisk er kommet for at blive, har mange fået åbnet øjnene for, hvilke muligheder plastikkirurgien faktisk har. Det er gået op for mange, at de rent faktisk kan få rettet op på de steder ved kroppen, som de er utilfredse med, hvilket som regel er brysterne, der er for små.

På ti år er antallet af plastikoperationer steget med hele 100 %, hvilket er en ret stor stigning! I dag udføres der omkring 20.000 plastikoperationer om året i Danmark.

Det er i øvrigt også vigtigt at se på, hvordan plastikkirurgien har udviklet sig over årene. For blot få år siden var risikoen for, at der opstod en fejl under operationen relativt stor, og det var oftest disse historier, man hørte om frem for succesoplevelserne. I dag har plastikkirurgerne nogle meget bedre uddannelser, og der er skarpere kontrol på området, hvorfor antallet af svindlere faldet dag for dag. Samtidig er patienterne også blevet langt bedre til at dele deres erfaringer med andre, så man kan undgå de her falske plastikkirurger.

Prisen har også en betydning

Et andet aspekt er, at det er blevet langt nemmere og billigere at få udlevet sit ønske om en forbedret krop vha. plastikkirurgi. Ikke nok med at priserne er faldet på de forskellige kosmetiske indgreb, så tilbyder langt de fleste privathospitaler og klinikker med speciale i plastikkirurgi forskellige afbetalingsordninger, så man kan få sig den længe ønskede plastikoperation, selvom man måske ikke ligefrem har pengene til det her og nu. Nygart Privathospital tilbyder for eksempel et lån via SPARXPRESS, og du kan her læse om, hvordan det helt præcist foregår.

Lige præcis når det kommer til plastikkirurgi, er det utroligt vigtigt, at man mærker efter og bruger af andres erfaringer, når man skal vælge klinik eller hospital. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og mange vælger desuden også at tage til udlandet for at få lavet en plastikoperation, da det oftest er billigere end herhjemme. Mange danske klinikker er dog rigtig dygtige inden for plastikkirurgi, og her er der isæt tale om Nygart Privathospital, som var nogle af de første i Danmark, der tog plastikkirurgien til sig. Deres kunder er meget tilfredse med deres arbejde, og de bliver ofte anbefalet som værende en af de bedste klinikker til plastikkirurgi i landet. Du kan tjekke deres hjemmeside ud her, hvis du er interesseret i at læse mere om Nygart.

plastikkirurgi

Skriv et svar