Ønsker du også større bryster og fedtsugninger?

plastikkirurgi

 

Plastikkirurgi fra top til tå

Den øgede efterspørgsel på plastikkirurgiske operationer er en tendens, der ses overalt i verden. Også i lille Danmark. Mange kritikere mener, at det skyldes et forvrænget billede af kroppen idealbillede. Jeg vil dog gerne have lov til at stille mig lidt kritisk i forhold til det postulat. Jovist, idealbilledet af menneskekroppen forandrer sig hele tiden, men der spiller også andre faktorer ind i billedet af, hvorfor flere og flere ønsker at lægge sig under kniven.

Plastikkirurgi har været foretaget i tusindvis af år, ja, faktisk helt tilbage i det gamle Egypten gjorde man sig også brug af plastikkirurgi. Det er derfor helt naturligt, at plastikkirurgien har udviklet sig i ekstrem grad, og at kirurgerne er blevet dygtigere og dygtigere. Samtidig har al teknologi udviklet sig med lynets hast siden det sidste årtusindeskifte. Al dette har gjort og betydet, at de plastikkirurgiske operationer der bliver foretaget i dag er af en kvalitet, som aldrig er set før, og er af så høj kvalitet, at der ikke bliver foretaget fejl. Der efterlades altså et resultat, som ofte ikke er synligt for det blotte øje, og ser fuldstændig naturligt ud. Jeg er ikke i tvivl om, at den høje kvalitet af plastikkirurgiske operationer har haft en væsentlig rolle at spille i udvikling af efterspørgslen på plastikkirurgi.

Derudover tror jeg også, at prisen er en væsentlig faktor. Plastikkirurgi har altid været forbeholdt de bedre stillede samfundsklasser, da det tidligere har været en kostelig affære at kaste sig ud i sådanne operationer. I dag ser vi langt flere unge mennesker benytte sig af plastikkirurgi, og selv 18-20-årige studerende kan i dag få råd til alverdens plastikkirurgi ved blot have et ganske almindeligt deltidsarbejde i et supermarked.

Prisudviklingen skyldes højst sandsynligt, at teknologien har udviklet sig, og at kirurgerne er blevet dygtigere. Jo nemmere og jo hurtigere en operation kan foretages, desto billigere bliver det også. Det er dertil helt naturligt, at i takt med at efterspørgslen stiger, så stiger udbuddet også, og så falder priserne.

Brysterne de vokser!

Et af tidens mere populære indgreb er brystforstørrelser. Mennesket har altid været glade for bryster, hvilket er et gammelt og helt naturligt urinstinkt. Der har altså altid været en eller anden besættelse af bryster, og som tiden er gået, er ønsket om fyldige, runde og faste bryster blevet større og større.

Det er også en af årsagerne til, at det ofte er brysterne, som kvinder ønsker at ændre, når de bliver spurgt ind til, hvad de er mest utilfredse med ved deres krop, og hvad de helst vil ændre. Brystforstørrelser er i dag også langt mere komplikationsfyldte, end det har været tidligere. I dag ender langt de fleste brystforstørrelser med gode resultater, hvor implantaterne holder i længere tid, og hvor resultatet rent visuelt er tilfredsstillende i de fleste tilfælde.

Samtidig med at brystforstørrelser har tiltaget i popularitet, har nogle klinikker også set fidusen i at markedsføre brystforstørrende operationer. Mange kender muligvis privathospitalets Nygart meget omtalte reklamer på de Københavnske busser, som blev meget udskældt på grund af etik samt billedet i reklamen, der indeholdt bare bryster.

I dag er Nygart dog et af Danmarks mest foretrukne privathospitaler, når det gælder brystforstørrelse og plastikkirurgi generelt, hvilket i særdeleshed skyldes de imponerende resultater, som de så mange gange er blevet rost for af tidligere kunder.

Skriv et svar