jens bertelsen varda jobservice

Jens Bertelsen fra Varda Jobservice: den fødte leder

Jens Bertelsen, direktør hos Varda Jobservice, blev uddannet socialrådgiver tilbage i 1987 fra Den Sociale Højskole i Odense. Det var muligvis også på Den Sociale Højskole i Odense, at Jens Bertelsen fik smag for både arbejdet med socialt udsatte samt for at være leder. I hvert fald er Jens Bertelsen fra Varda Jobservice ikke kendt for at sidde stille.

Jens Bertelsen, der i dag arbejder som direktør hos Varda Jobservice, kan godt lide at have mange bolde i luften, og han kan godt lide selv at kaste dem op og bestemme hvilken retning, de skal kastes i. Netop derfor er Jens Bertelsen, udover at være direktør hos Varda Jobservice, også et engageret medlem af ahns egen lokale andelsforening, hvor han styrer slagets gang som formand.

Jens Bertelsen pendler mellem Varda Jobservice og foreningen

Når man spørger Jens Bertelsen fra Varda Jobservice, om han kunne forestille sig at gå af som direktør og formand en dag, så svarer han prompte, at det slet ikke kan komme på tale. For Jens Bertelsen fra Varda Jobservice er stillingen og ansvaret man har sopm direktør, chef, leder og formand, den eneste type stillinger, han kan se sig selv i. Det hele bunder nok i, at Jens Bertelsen er glad for at være i kontrol – og dette r ikke nok kun at have det, når han er på arbejde hos Varda Jobservice.

Skriv et svar