Jagten på en stregkodescanner og labelprinter

Da jeg slog dørene op for mit eget lille økologiske supermarked havde jeg stort set alt på plads, jeg havde alle mine produkter, havde mine leverandør og samarbejdsaftaler på plads. Dog var der stadig to små, men vigtige ting som jeg manglede, nemlig en stregkodescanner og en labelprinter. Grunden til at jeg gerne ville have fat i en labelprinter var at jeg skulle bruge en printer som nemt kunne printe etiketter til mine varer. Dette fik jeg dog hurtigt klaret på nettet, da jeg fandt en god hjemmeside som solgte dem, og derfor bestilte jeg en forholdsvis billig labelprinter. Da jeg så endelig fik min labelprinter, virkede den upåklageligt. Stregkodescanner. Nu manglet jeg så kun at finde en stregkodescanner, og det skulle vise sig at være svære end som så.

A scanner darkly

Jeg må ærlig indrømme inden jeg selv skulle til at lede efter en stregkodescanner, havde jeg ikke den fjerneste ide om hvilken stregkodescanner jeg skulle bruge, i første omgang tænkte jeg faktisk at der nok ikke kunne være den store forskel på dem. Men det fandt jeg lynhurtigt ud af, at det er der! Der findes utallige stregkodescannere, alt efter behov og ønsker, dog har de alle den samme ting tilfælles, nemlig at de gør din butik eller virksomhed mere effektiv. Da jeg lige skulle til at lære mere at vide om stregkodescannere, var det en trist affære, da det godt kan være tungt at blive klogere på dette område, dog blev mine mørke tanker erstattet af nogle lysere tanker, da jeg lidt efter lidt fik mere viden omkring stregkodescannere, og næsten blev en ekspert indenfor området.

Den kabelforbundne eller den trådløse scanner?

Derfor har jeg samlet et lille overblik over de to mest anvendte stregkodescannere som alle har deres egne fordele og ulemper.  Du kan inden du køber en stregkodescanner, allerede gøre dig nogle tanker over om du skal bevæge dig rundt i butikken med den for at kunne scanne de forskellige varer, eller om du vil have en fastmonteret scanner nær kassen. Det kan nemlig være en dyr fornøjelse at købe en scanner som ikke lige passer til ens eget behov, medmindre du gerne vil have flere forskellige stregkodescannere til forskellige gøremål.

De kabelforbundne stregkodescannere er de mest populære da de generelt både er billigere samt at der findes masser af varianter af dem.

De trådløse scannere, er også blevet en hel del populære grundet at man kan tage disse med sig næsten overalt i butikken. Da det kommer an på om du køber en kortrækkende eller langtrækkende trådløs scanner, begge scannere fungerer med bluetooth, så du kan altså koble scanneren til din mobil eller computer, dog er denne scanner også i den lidt dyre ende af prisklassen.

Jeg selv valgte at købe den kabelforbundene scanner, da den dækker mit behov og ikke var så dyr.

Scannere er blevet så populære at selv hospitaler nu anvender dem(hvilket er lidt tragikomisk) dette kan du læse mere om her.

Skriv et svar