Hyggelig autentisk indisk restaurant i København

Blandt de mest spændende orientalske restauranter i hovedstaden finder man Punjab Indian Restaurant. Den Indiske Restaurant er beliggende i Valby i København og alle retter tager udgangspunkt i det autentiske indiske køkken.

Maden fås både på selve restauranten i Valby eller som take away i hele København, og der gås aldrig på kompromis med kvaliteten. Således laves alt mad med omhu efter originale indiske opskrifter for at skabe den bedste indiske madoplevelse.

Søger man en hyggelig Indisk restaurant i København, er Punjab bestemt et besøg værd. Med det samme man træder ind ad døren, ser man den store buffet som den indiske restaurant er specielt kendt for. Buffeten indeholder næsten alt fra det indiske menukort og der er selvfølgelig også en stor salatbar. Hvad enten man er til stærk eller mild mad, med den ene eller anden form for kød, eller rene vegetarretter, så kan det fås hos Punjab Indian Restaurant i København.

Skal man have en ægte indisk madoplevelse skal man ikke snyde sig selv for denne indiske restaurant i København. Vælger man at bestille buffeten må man heller ikke snyde sig selv for den famøse butter chicken.

Kender man lidt til indisk restaurant, ved man, at inderne er kendte for at lave mange retter med kylling. En af de absolut mest populære retter er netop Punjab Indian Restarants specialitet – Butter chicken.

Skriv et svar