Husk altid at få lavet en kopi af din bilnøgle!

Nu var det endelig vores tur. Vi skulle op i sommerhuset og vi alle havde glædet os sådan. Vi fik pakket bilen tidligt om morgenen og så var det ellers bare at komme af sted. Børnene havde især set frem til denne tur, da de nu kunne komme op og bade på stranden.
Men da vi havde kørt i time opstod der allerede et problem. For jeg havde glemt min telefon. Først tænkte jeg, at den ikke var nødvendigt, da jeg nu var på ferie og skulle hygge mig med familien. Men det kan dog være svært at undvære den, da man aldrig ved om man får brug for den. Vi kørte derfor tilbage og hentede den.

Af sti af sted med os igen og nu var der ikke andre ting, der kunne stoppe os. Vi blev dog alle sultne og blev derfor nødt til at finde en tank, hvor vi lige kunne få os en lille snack. Vi havde nemlig pakket en masse mad, så vi kunne få os en stor frokost i sommerhuset. Men når man virkelig er sulten, så skal man også have noget! Vi stoppede derfor ved en tankstation ved motorvejen og købte os noget mad. Jeg var den første, der gik ud til bilen, da jeg hurtigt ville ordne noget med bilen. Men da jeg tog hånden ned i lommen for at få fat på bilnøglerne, blev jeg forbavset. Der var nemlig ingen bilnøgler at finde! Først tænkte jeg mig kort om, da jeg sagtens kunne have lagt dem i andre lommer. Men det var slet ikke til at finde. Nu opstod der virkelig panik i mig!

Det skete virkelig!

Jeg har altid hørt om mange historier, hvor folk er strandet på motorvejen eller andre steder, som har været langt væk fra hjem. Det har dog enten været på grund af mangel på benzin eller skader på bilen. Men da jeg selv stod i den situation at have mistet min bilnøgle, opstod der virkelig panik i mig. For hvem skulle jeg nu ringe til?
Familien stod stadig inde på tanken, da de ventede på deres mad. De vidste derfor intet endnu. Jeg kunne dog slet ikke for mig selv til at gå derind og fortælle, at vi nu var strandet her. Jeg følte mig virkelig dum!
Jeg gik derfor på nettet og søgte på mistede bilnøgler. Det fik jeg dog ikke noget godt ud af. Så jeg søgte videre og faldt over Københavns Låsesmed. Først troede jeg at det kun drejede sig om nøgler til boligen, men her blev jeg forbavset. For Københavns Låsesmed kan også være behjælpelig, hvis man har mistet sin bilnøgle! Det er virkelig en suveræn service, da man ofte skal have fat i sin bilforhandler, der alligevel ikke kan hjælpe en. Det er derfor virkelig behageligt at kende til en låsesmed, som både kan hjælpe en med nøgler til hjemme og hvis man har mistet sin bilnøgle!

Hav altid en ekstra bilnøgle!

Jeg kan derfor anbefale, at man altid skal have en kopi af sin bilnøgle! For hvis man nu havde en reservenøgle med, var det slet ikke sket. Her kan man få sin partner til at holde den anden nøgle og på den måde vil man altid være sikker. Det havde jeg aldrig tænkt over, da jeg virkelig ikke havde troet, at jeg ville miste mine nøgler. Men det skete virkelig!
Derudover kan det anbefales at kende til Københavns Låsesmed, da den virkelig er til at stole på. Det er lige meget hvor du er i Danmark, da den altid vil komme ud til dig med en kopi af din bilnøgle! Jeg havde aldrig troet, at man kunne få en så god service, som denne! Det kan derfor anbefales at have Københavns Låsesmeds nummer liggende, da man aldrig ved hvornår det sker!

Skriv et svar