Gode arbejdssko forbedrer din hverdag

Fødderne bliver udsat for en stor belastning i løbet af en dag. Fødderne bærer rundt på hele din kropsvægt, derfor har fødderne brug for at blive særligt passet på. En god arbejdssko er afgørende for dine fødders trivsel, sundhed og velvære. Hvis du passer godt på fødderne, vil de ikke beklage sig. Derfor er det vigtigt at vælge den rette arbejdssko der sidder ordentligt på din fod og ikke trykker nogen steder.

Ved at vælge den rette arbejdssko kan du forbedre din arbejdsdag betydeligt. Du minimerer problemer med knæ, hofter, ryg får færre sygedage og et sundere liv. Mange undervurderer effekten af det korrekte fodtøj, især arbejdsskoen hvis du på din arbejdsplads skal fremstå præsentabel. Det er vigtigt ikke at undervurdere den arbejdssko du bruger, 37 timer på arbejdet om ugen samt i din transporttid til og fra arbejde. Det løber op i mange timer i løbet af et år, og kan give dig flere problemer end at blot tage et fornuftigt valg af arbejdssko.

arbejdssko

De rigtige arbejdssko gør at du har det godt når arbejdsdagen lakker mod sin ende. I sær hvis du har et arbejde hvor du står meget, så viser det sig tydeligt i løbet af dagen hvis du ikke har givet tæerne nok plads, haft alt for høje hæle på, haft for lidt støtte i skoen eller blot alt haft alt for lidt affjedring på et alt får hårdt underlag. Ofte siger vi at vi har ondt i ryggen af at stå op hele dagen, men med de korrekte arbejdssko havde vi kunne komme problemet til livs på et tidligere stadie.

Nogle erhverv er på forkant med problematikken, det er især de erhverv der i forvejen bærer arbejdsuniform. Men der er stadig mange flere områder hvor der bør tages højde for de arbejdsopgaver man udfører i sit valg af fodtøj.

Skriv et svar