God fyringskomfort med træpiller / german pellets

Lige syd for grænsen ligger en de største udbydere af træpiller på markedet. Der er sket en større udbredelse i brugen af træpiller af forskellige årsager. Som udgangspunkt giver træpiller en god fyringskomfort og sikrer en god forbrænding og askeudvikling.

Der er også det helt praktiske spørgsmål om, at man ønsker træpiller / german pellets, fordi man er træt af at hugge brænde. Træpiller er klar til brug med det samme, og kan puttes direkte ind i pilleovnen.

Absolut Træpiller i Tyskland, lige syd for grænsen i Flensborg, sælger kun træpiller / german pellets i den fineste kvalitet og køber alle træpiller direkte fra producenterne. Hermed er alle træpiller fremstillet i helt rent træ.

Prismæssigt er træpiller også på et fordelagtigt niveau, og det er billigt at fyre med træpiller /german pellets.

Elsker du varmen fra kaminen, men gider du ikke hugge og stable brænde? Så kan et skift til træpiller / german pellets være et godt valg. Det kunne f.eks. være praktisk at installere en træpilleovn i sommerhuset, hvis man kun har weekenden til rådighed, og du skal have mest muligt ud af tiden. Hermed er det bare at smide træpillerne direkte i pilleovnen.

På Absolut Træpillers hjemmeside kan man se alle de forskellige træpilletyper, der sælges samt de andre produkter, der sælges. Man kan også finde kontaktoplysninger, skulle man have nogle spørgsmål.

Skriv et svar