Fugt i en kælder kan sagtens afhjælpes billigt.

fugt i kælderÅh nej – fugt i kælderen.

Fugt i kælderen kan være til stor gene og er ofte et tegn på, at der er vand- og fugtskader i din ejendoms fundament. Den omkringliggende jord – hvor husets fundament ofte rækker flere meter ned i – er et meget fugtigt og vådt klima. Den opstigende grundfugt gør, at husets fundament konstant påvirkes, og over tid kan det våde og fugtige miljø gøre, at væggene i dit hus suger vand og fugt til sig, og dermed opstår der fugt i kælderen. Problemerne forbundet med fugt i kælder er mange, og udover at det skaber et dårligt og uhensigtsmæssigt indeklima, så er der sundhedsskadelige problematikker, der også følger med.

Fugt i kælder er det perfekte miljø for udviklingen af skimmelsvamp. Skimmelsvamp er en sundhedsskadelige svamp, der kan forsage, at personer, der opholder sig i de udsatte rum, udvikler astma og allergi. Derudover kan der udvikles kronisk hovedpine og en række andre ubehagelige medfølger.

Denne virksomhed tilbyder løsning, der afhjælper fugtramte ejendomme.

At få fjernet fugt i kælderen kan være en kostelig affære. En af de typisk anvendte metoder er omfangsdræn, der er omfattende i monteringsarbejdet, da det kræver udgravning af den omkringliggende jord. Et omfangsdræn kan ende med at koste flere hundrede tusinde kroner. Denne virksomhed tilbyder en alternativ løsning, der både er langt mindre omfattende i implementerings- og monteringsarbejdet, og så er det væsentligt billigere. Virksomheden tilbyder et gratis fugttjek af din bolig, hvor du vil få professionelle udregninger af din boligs fugtniveau og samtidig få et uforpligtende tilbud på en løsning til dit hjem.  Løsningen tager udgangspunkt i elektro-osmose, der ved hjælp af elektrisk ladning er med til at fjerne fugt og vand fra din kælder og holde den tør. Gør noget ved fugt i din kælder i dag.

Skriv et svar