Jeg har brug for lidt hjælp til køb af elektriske hegn

Det er måske et lidt atypisk spørgsmål, jeg kommer med her på bloggen, men er der nogle af jer, der ved, hvor jeg kan købe elektriske hegn henne? Det er naturligvis ikke ligefrem det, jeg køber mest af, men nu har jeg lige fået en hest i fødselsdagsgave, og jeg vil nødig have, at den løber væk.

Derudover kan jeg ikke helt finde ud af, om jeg skal købe et eller to elektriske hegn, da jeg ikke helt ved, hvor stort behovet er. Det kan jo også være, at det slet ikke er nødvendigt med et elektrisk hegn?

Som det nok allerede er ret tydeligt, så har jeg ikke den helt store viden om elektriske hegn, og derfor har jeg desperat brug for jeres hjælp, kære læsere.

Så ved du, hvor jeg kan købe elektriske hegn henne, vil jeg blive meget taknemmelig, hvis du gider at give mig det gode råd her på bloggen – du er som sagt også meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har erfaring med heste og ved, om det overhovedet er nødvendigt med et elhegn.

3 kommentarer

 • Marianne Nissen

  august 30, 2012

  Jeg plejer at købe elektriske hegn online hos DLG – de kan varmt anbefales.

  Jeg ved ikke helt, hvor mange hegn du skal bruge, men jeg vil i hvert fald råde dig til at købe et par ekstra, så du altid har nogle på lager, hvis et af dem skulle gå i stykker.

  Svar
 • Jakob Andersen

  september 5, 2012

  Jeg har ærlig talt ikke ret meget forstand på elektriske hegn, så jeg må nok slutte mig til Mariannes råd om at købe dem hos DLG – dem har jeg da i hvert fald kun hørt positivt om.

  Svar
 • Lars Sørensen

  september 11, 2012

  Jeg køber selv mine elektriske hegn hos DLG, og dem kan jeg godt anbefale dig at handle hos. Det gør vi landmænd i hvert fald roligt og trygt.

  Svar

Skriv et svar