Du har krav på bæredygtig erhvervsrengøring

Rengøring er ikke bare rengøring
Der findes mere end 7000 virksomheder, der har registreret sig indenfor rengøring i Danmark. Og det er der god grund til. Det er meget nemt at komme i gang med at beskæftige sig med rengøring. Der stilles ingen krav til uddannelse, og det kræver blot en forholdsvis lille startkapital at komme i gang. Og med dette taget i betragtning må man nok forvente, at der er en del der er beskæftiget med rengøring, som ikke altid er indehaver den nødvendige ekspertise.

Gør det bedste for dig, dine kollegaer og dine kunder
I en mere global verden hvor konkurrencen er større end nogensinde før, er det vigtigt at sikre sig, at virksomhedens ansatte udfører så effektivt et arbejde som muligt. Dette kræver, at medarbejderne holdes glade og tilfredse, og dermed forbliver motiverede, hvilket afhænger af en lang række af faktorer. Omgivelserne der arbejdes i, skal bl.a. holdes ved lige, hvorfor rengøring er yderst vigtig. Væsentligt er det også, at dét førstehåndstryk som kunderne og Jeres partnere får af Jer, afhænger af de omgivelser I befinder Jer i. Er der ikke gjort ordentligt rent, føler hverken kunderne eller nogle andre sig velkomne, og de vil højst sandsynligt også opfatte dig og din virksomhed som værende uprofessionelle.

Dine behov kommer i første række
Det er vigtigt at tjekke op på den udførte rengøring, og dette sætter vi en dyd i, så vi er sikre på at du som kunde får den service, du er berettiget til. Men hvis et andet firma varetager Jeres rengøring lige nu, har vi listet nogle ting op, som er gode at holde øje med.

Rengøring er ikke bare udseende men også hygiejne, og ordentlig rengøring kan i sidste ende spare Jer for mange sygedage.

•    Er der gjort tilstrækkelig rent bag toilettet?
•    Er tastaturer, skriveborde og telefoner rengjorte?
•    Er dørhåndtaget sprittet af?

Der skræddersyes et særskilt program hos hver af vores kunder til vores assistenter, som indeholder en detaljeret plan over, hvilke opgaver der er, og hvordan de skal løses i løbet af ugen. På den måde kan du som kunde altid være sikker på at modtage rengøring lige efter dine ønsker og behov, samt i den kvalitet du som kunde har aftalt med os.

Det specialdesignede rengøringsprogram gør det overkommeligt og overskueligt for assistenten selv at kontrollere, at vedkommende har husket det hele og selv sørge for, at fejl og forglemmelser rettes. Tilmed kan du som kunde følge med i det rengøringsarbejde, der udføres, og selv kontrollere at den aftalte kvalitet leveres.

Vi tager hensyn til miljøet

Hos os stilles der store krav til vores brug af rengøringsmidler, og sætter en dyd i at skåne vores miljø. Derfor har vi meget nøje udvalgt de bedste og mest miljøvenlige produkter. Vi gør krav på, at vores leverandører skal kunne leve op til vores miljøpolitik samt være i stand til at levere miljøvenlige rengøringsprodukter, som lever op til denne. I samarbejde med vores leverandører sikrer vi os, at vi hele tiden udvikler vores produktsortiment, og dermed har det bedste af det bedste.

Skriv et svar