Denne tandlæge har søndagsåbent i København

Har du pludselig brug for en tandlæge, men det er weekend? Din egen tandlæge har lukket og du ved nu ikke hvad du skal stille op. Mange kender ikke til tandlæger, der har døgnåbent og venter derfor til hverdagene begynder igen. Det kan være utroligt ubehageligt at vente på at dage går, når man har smerte i tænderne. Dog er der hjælp at hente hos Tandlægecenter Højbro Plads!

Denne tandlæge har søndagsåbent i København og vil derfor altid kunne tage imod dine henvendelser. Det er derfor ikke afgørende om det er i weekenden eller på helligdage at problemet opstår, da de lige meget hvad vil være til rådighed. Derudover har denne tandlæge også fleksible åbningstider i hverdagen, så du altid kan finde en tid, der passer til dig. Det kan nemlig være svært for mange at tage fri fra arbejde for at gå til tandlægen. Det har Tandlægecenter Højbro Plads set som en mulighed og derfor valgt at have sene åbningstider. Det er vigtigt at huske at gå til tandlægen, som mange efterhånden ikke gør, idet det er så svært at finde en passende tid. Det er derfor muligt at få et tandlægetjek hos denne tandlæge mandag til torsdag 8-20, fredag 8-22 og i weekenden og på helligdage 8-18.

Det er meget beroligende som kunde at vide at der er hjælp at hente lige meget hvornår på døgnet det drejer sig om. Så hvis du har smerter midt om natten kan du ringe til døgntelefonen 31 31 13 06 og her får en god vejledning til hvordan du kan dæmpe smerten. Hvis det er meget alvorligt vil du under alle omstændigheder kunne bestille en tid hos tandlægerne.

Om det drejer sig om hverdag eller weekender, vil der aldrig være tillæg eller gebyr på behandlingerne. Derudover er denne tandlæge af dansk kvalitet og har overkommelige priser, så du vil altid både få en god behandling og ikke betale dyre domme for et tandlægebesøg.

Så hvis du overvejer at skifte tandlæge, da du ikke kan komme inden for det tidsrum de tilbyder, er det helt rigtige valg Tandlægecenter Højbro Plads! Du vil efter første besøg kun være tilfreds for dit valg! Derudover vil du altid være i trygge hænder om det er om dagen eller om natten.

Skriv et svar